Skip to main content

eknisk SEO omhandler alle de ting, der har indflydelse på et websites organiske placering, men som ikke nødvendigvis er synlige med det blotte øje. Det er lidt ligesom teaterstjernerne, som ikke kan shine, hvis ikke lyd, lys og scenografi spiller. Teknisk SEO handler altså ikke om keywords, tekstarbejde og meta descriptions, men om det tekniske setup på websitet. Google belønner nemlig gode brugeroplevelser med bedre resultater – og hey, det gør jeres (potentielle) kunder også!

Hvorfor teknisk SEO? (hvad får I ud af det)

Teknisk SEO er grundstenen for gode, organiske placeringer. I kender måske talemåden content er king, og UX er queen. Men for at give jeres velskrevne content muligheden for at rangere, er der nogle tekniske faktorer, der skal være på plads. Hvis du forestiller dig, at din hjemmeside er en bil, harmonerer det ikke ikke at have Ferrari-udseende (og content), hvis motoren er fra en Twingo. Eller… det kan i hvert fald blive en halvskuffende oplevelse.

Teknisk SEO kan på sin vis betragtes som teknisk UX. Målet for teknisk SEO er nemlig – ligesom for UX – at forbedre brugeroplevelsen både for dine kunder, men også for Google Bot, der skal crawle og indeksere jeres site.

 

One Comment

Leave a Reply